În studioul nostru, caricaturile digitale sunt desenate manual, este un proces creativ și minuțios. Puteți fi siguri, că avem prețuri corecte pentru o muncă de calitate.

Prețuri la caricaturi


Prețurile sunt prezentate pentru comoditate în Ron și Lei Moldovenești. Dacă sunteți interesat de costul într-o altă monedă sau referitor la altă întrebare, ne puteți trimite un e-mail, sau contactați-ne pe pagina noastră de Facebook, și în formularul de pe pagina ,,Contacte,,. Acolo puteți afla și  despre cerințele  fotografiilor pentru caricatură.

Vă putem oferi o vastă gamă de caricaturi – de la o caricatură alb-negru , până la caricaturi de grup, la care se lucrează manual pe o tabletă grafică.

Puteți obține o caricatură originală  în 2 moduri.

Prima modalitate  – puteți face comanda direct pe site accesând AICI. La moment pe site achitarea este doar prin PayPal

Cea de-a doua modalitate – puteți comanda pe pagina nostră de Facebook unde veți fi ghidați de unul din colegii noștri. Aici vă putem oferi mai multe modalități de plată.

La dorință puteți solicita sa vedeți un preventiv ( o schiță)  a caricaturii pentru a vă face o idee despre compoziție sau tematică.

Lucrul asupra caricaturii începe doar după confirmarea achitării. Acesta este politica pentru a evita situațiile de neachitare sau de anulare a comenzii deja in procesul de lucru.

Atenție!  – Prețul caricaturilor este indicat pentru 1 ( unu) persoană.

Și variază in dependență de termenul de executare :

  • 5 zile lucrătoare – preț normal
  • 3 zile lucrătoare + 50% 
  • 24 ore + 100%

Caricatură Alb-Negru

85 RON

350 MDL

Clasică tematică

225 RON

1000 MDL

Caricatură Portret

150 RON

635 MDL

Digitală tematică

200 RON

850 MDL

Caricatură de Nuntă

200 RON

850 MDL

Caricaturist Evenimente

Tel: 0734910940

* Ne rezervăm dreptul de a utiliza caricaturile făcute pentru portofoliu. Puteți solicita confidențialitatea caricaturii Dvs.